Ploieşti: Flori de vânzare la Şcoala 25

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de flori deschis la Şcoala „Henri Mathias Berthelot" din Ploieşti este ultima acţiune pe care elevii o desfăşoară în cadrul proiectului „Oamenii mici fac lucruri mari".

Elevii din clasele I-IV ale şcolii, alături de preşcolarii din câteva grădiniţe partenere în cadrul acestui proiect, au realizat diverse aranjamente florale din plante naturale sau din materiale diverse, gen origami dar şi măşti.

„Acest târg trebuia să se desfăşoare în luna florilor, luna mai, însă din cauza concursurilor şcolare care au implicat şi unitatea noastră, târgul a fost amânat pentru începutul acestei luni", explică învăţătoarea Anca Neagu, coordonatoarea proiectului.

Potrivit acesteia, toate produsele pe care copiii le-au prezentat în cadrul expoziţiei sunt cu vânzare, iar banii strânşi vor ajunge, sub formă de produse, la copii care sunt instituţionalizaţi în Centrul de plasament „Cireşarii".

În plus, pentru efortul pe care copiii grădiniţelor „Licurici", „Dumbrava minunată" şi „Rază de soare" l-au depus pentru confecţionarea produselor, fiecare unitate preşcolară a fost premiată, astăzi, de reprezentanţii şcolii.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite