Ploieşti: Felicitări şi premii pentru cei mai silitori elevi din Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 19.00, la Casino Sinaia, va avea loc cea de-a cincea ediţie a Galei "Unitate în Diversitate".  

În cadrul evenimentului, cei 125 de olimpici, 45 de sportivi, 28 de profesori şi 15 antrenori de la şcolile "George Enescu" şi "Principesa Maria", de la Colegiul "Mihail Cantacuzino" şi de la Cluburile Sportive din Sinaia, vor fi  felicitaţi şi recompensaţi pentru meritele lor cu premii în valoare de 32.000 lei.

 "Consider că a ne recunoaşte valorile înseamnă că am făcut deja un prim pas în asigurarea unui viitor mai bun tuturor tinerilor. Aşa cum am făcut-o şi în anii trecuţi, în cadrul galei sărbătorim unitatea şi diversitatea culturală, educaţională şi de gen a fiecărui sinăian, care ne reprezintă cu cinste oraşul, la olimpiadele şcolare şi la concursurile sportive, la nivel naţional şi internaţional", a declarat primarul Vlad Oprea.

"Particip de mai mulţi ani la olimpiada de română pentru că îmi place foarte mult această materie. Anul trecut am câştigat faza judeţeană a olimpiadei şi am reprezentat judeţul Prahova la faza naţională unde am câştigat locul II. Subiectele nu mi s-au părut grele, dar depinde şi de cât de pregătit este fiecare", ne-a spus Irina Bădescu, elevă în clasa a VII-a la Şcoala Generală George Enescu.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite