Ploieşti: Felicia Ţilimpea vă modelează un corp de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felicia este o persoană optimistă, comunicativă şi vorbeşte cu pasiune despre meseria pe care o practică.

Acum şapte ani, Felicia suferea de pietre la rinichi şi niciun tratament nu dădea rezultate. „Cineva mi-a recomandat să încerc reflexoterapia, iar după aceea am făcut şi masaj şi în scurt timp pietrele s-au spart şi m-am vindecat. Aşa am început să urmez cursuri de reflexoterapie şi masaj, cu gândul de a învăţa cât mai multe pentru mine şi pentru cei apropiaţi", povesteşte femeia.

Feli, cum îi spun colegii şi prietenii, practică masaj pentru întreţinere corporală, anticelulitic şi reflexogen, care înlătură stresul şi vindecă boli. „Cele mai eficiente pentru slăbit sunt împachetările cu parafango, care este o combinaţie între nămol şi parafină. Clientele sunt aşezate pe o pătură cu temperaturi în trei trepte care se reglează în funcţie de zonele cu probleme şi se stă în jur de 30-40 de minute", a explicat ploieşteanca.

Face împachetări cu ciocolată

Deşi lucrează într-un salon de întreţinere corporală, ciocolata este un ingredient des folosit de Feli.„În primul rând, stau de vorbă cu clientele, le întreb ce îşi doresc şi încerc să le explic că, pe lângă tratamentele pe care le fac pentru scăderea în greutatea, foarte importantă este şi alimentaţia. Multe cliente îmi spun că vor să ajungă la o anumită greutate şi mă întreabă în cât timp ar putea atinge nivelul dorit, dar le explic că asta depinde de fiecare organism în parte", spune Felicia.

Pentru că are un ten şi un corp de invidiat, femeia este întrebată de cliente care este reţeta secretă. „Le explic că totul depinde de alimentaţie. Degeaba la exterior tratezi corpul cu tot felul de tratamente şi creme dacă din interior nu îl ajuţi", s-a destăinuit Felicia.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Care este secretul pentru a avea un corp perfect?

Nu este indicat să ne reţinem de la absolut nimic. Trebuie să avem un regim alimentar şi de viaţă echilibrat. Asta înseamnă să nu pierdem nopţile, pentru că somnul este foarte important şi, mai ales, să nu fim stresaţi.

Ştiţi vreo dietă eficientă?

Cea mai bună dietă este între proteine şi apă sau proteine şi fructe, care înseamnă tot apă. Este important totodată, să nu mâncăm după ora 18.00, pentru că atunci organismul nu mai consumă şi aşa se depun grăsimile.

PROFIL

Născută
2 octombrie 1967, Ploieşti

Studii
cursuri de reflexoterapie şi masaj

Familie
căsătorită, o fată

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite