Ploieşti: Fachiri, tarantule şi acrobaţii la Circul Orlando

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii vor pregăti reprezentaţii pentru publicul ploieştean până în data de 14 martie, cortul în care se ţin acestea fiind încălzit atunci când tempereturile de afară sunt foarte scăzute.

Ploieştenii care doresc să vadă Circul Orlando, amplasat în imediata vecinătate a Gării de Vest, vor avea parte de un spectacol clasic de circ, în care artiştii profesionişti, cei mai mulţi dintre ei foşti angajaţi ai Circului Globus din Bucureşti promit numere senzaţionale.

„Avem şerpi, iguane, tarantule, clovni, dar mai ales avem un inedit număr de câini fotbalişti. Mai mulţi boxeri, care sunt echipaţi în culorile echipelor Steaua şi Dinamo, vor juca un meci de fotbal şi vor face tot posibilul să marcheze în poarta adversă.

Uneori meciul se termină la egalitate, uneori bate Steaua şi alteori Dinamo", explică administratorul circului, Orlando Oprescu.

Chiar şi administratorul are două numere spectaculoase în cadrul reprezentaţiei de la Ploieşti, unul de echilibristică, pe care îi realizează cu ajutorul unor role şi altul în care este prins cu câteva eşarfe cu ajutorul cărora se ridică în aer.

Artişti profesionişti

Cei 12 artişti care fac parte din Circul Oralando au mai pregătit şi numere senzaţionale de acrobaţie. Din trupă face parte şi un fachir.

De asemenea, invitaţii se vor putea bucura să vadă şi dresuri de canguri, maimuţe şi multe alte animale exotice.

Circul Orlando a fost înfiinţat anul trecut, fiind pentru prima dată când ajunge la Ploieşti. Acesta este, de altfel, şi primul oraş din turneul pe care artişti l-au demarat în 2010.

După ce vor amuza publicul ploieştean, reprezentanţii circului vor pleca spre Piteşti şi Curtea de Argeş. Reprezentaţiile de la cortul de lângă Gara de Vest pot fi vâzute de luni până vineri de la ora 18.30, iar sâmbătă şi duminică de la orele 15.30 şi 18.30.

Preţul unui bilet de intrare pentru copii este de 25 de lei, pentru adulţi de 30 de lei, iar pentru cei care doresc să stea la loje de 35 de lei, indiferent de vârstă.

Cortul este încălzit cu tunuri speciale, care vor fi puse în funcţiune atunci când vremea de afară este foarte rece.

„Îi sfătuim pe părinţi să nu exagereze cu hainele pe care le vor da copiilor, pentru că, având căldură în cort, aceştia ar putea să se se încălzească foarte tare. Este de preferat ca invitaţii să se îmbrace normal", adaugă managerul Orlando Oprea.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite