Ploieşti: Făceau colecţie penală de capace de canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Poliţiştii ploieşteni i-au surprins în flagrant pe Ionescu Cătălin, de 24 de ani, din comuna Berceni şi Constantin Nicolae, de 21 de ani, din Ploieşti, care sustrăgeau capace de canalizare din oraş. Aveau nu mai puţin de 8 bucăţi.

În momentul depistării, bărbaţii aveau în autoutilitara cu care se deplasau, un număr de 8 astfel de capace aparţinând mai multor societăţi de furnizare a utilităţilor.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că în cursul lunii septembrie 2010, cei doi sustrăseseră alte 19 capace de canalizare din fontă, aparţinând unei societăţi de telefonie, repectiv de furnizare a apei. Prin faptele lor, suspecţii au produs celor două societăţi un prejudiciu total de aproximativ 75.000 lei, recuperat parţial de către poliţişti.

Suspecţii au fost iniţial reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi instanţei de judecată care a decis cercetarea lor în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi a recuperării în totalitate a prejudiciului creat prin comiterea faptelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite