Ploieşti: Exclusiv - 20 de sinistraţi în Ciorani, Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de persoane, printre care şi trei copii, au rămas blocate în localitatea prahoveană Ciorani, situată la graniţa cu Ialomiţa. Deşi se aşteptau să petreacă noaptea în maşini, aceştia au avut noroc cu primarul şi părintele din localitate, care i-au adunat şi i-au dus la o casă socială. Sinistraţii care se aşteptau să petreacă noaptea în maşini s-au închinat când au primit un acoperiş deasupra capului, mâncare, apă ş

Duminică după-amiază, drumul DN1D, care face legătura Ploieşti-Urziceni, a fost închis circulaţiei din cauza blocării traficului în localitatea Jilavele din judeţul Ialomiţa.

Într-o singură oră, din cauza agravării condiţiilor meteorologice, şoferii au primit şi interdicţie de întoarcere spre Albeşti, punctul de intrare pe DN1D, aşa că mai multe persoane au fost prinse la mijloc în Ciorani.

Autorităţile locale au adunat toţi şoferii şi pasagerii la primărie şi i-au ajutat să-şi ducă maşinile într-un loc sigur, mai ales că unii aveau şi autoturismele avariate.

Pentru că în primărie nu era suficient loc pentru aceştia, părintele din localitate i-a cazat în casa socială a bisericii.

"Suntem un grup de şase adulţi şi trei copii care veneam de la Moeciu, unde am petrecut week-end-ul şi ne îndreptam spre casă, în Slobozia. Am rămas blocaţi şi ne gândeam cu groază la o noapte în maşini. Dumnezeu a făcut să ne scoată în cale pe părintele Radu, care ne-a adus la căldură şi ne-a dat de mâncare. Avem suficient spaţiu şi este important că avem o cameră caldă. Sperăm ca mâine să plecăm spre casă pentru că avem serviciu", ne-a declarat telefonic Mihaela Genunchi, unul dintre sinistraţi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite