Ploieşti: Elodia din Valea Călugărească este de negăsit de şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Stoica, o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Valea Călugărească, a dispărut pe 16 aprilie, iar de atunci, în ciuda numeroaselor piste urmate de poliţişti, nu a fost depistată.

Cumnatul femeii a anunţat pe 16 aprilie dispariţia la Poliţie, după ce familia s-a alarmat că Adriana nu mai răspundea telefon. În primele zile, apropiaţii, rudele, autorităţile locale şi poliţişti au căutat-o în împrejurimi, canale, câmpuri şi case părăsite.

Cercetările s-au extins între timp. „Femeia a fost căutată în diverse locaţii din Prahova, dar şi din judeţele învecinate sau în unele cu care ar fi putut avea legătură, s-au făcut verificări ale cadavrelor din ţară care prezentau similitudini cu semnalmentele dispărutei.

Ancheta este în continuare în desfăşurare", ne-a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

Fără motive

O fotografie a Adrianei Stoica şi semnalmentele acesteia sunt şi pe site-ul Poliţiei Române. Indiciile au relevat faptul că, ultima dată, dispăruta a fost văzută în ziua de 16 aprilie, în zona staţiei CFR. Valea Călugărească, în timp ce se îndrepta către casă. Familia a găsit poarta şi uşa casei deschisă, iar în casă erau bani şi telefonul mobil.

Soţul femeii este la muncă în Spania, însă, era decis să încheie afacerile şi să se întoarcă definitiv în România. Aveau o situaţie materială bună şi abia se mutaseră în casă nouă.

Femeia are 1,65 m, 58 de kg, ochi căprui, păr drept, vopsit roşcat şi nu are semne particulare. Dacă o vedeţi, sunaţi de urgenţă la 112 sau anunţaţi cea mai apropiată secţie de poliţie.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite