Ploieşti: Elevii au dus cadouri copiilor şi bătrânilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au confecţionat şi vândut mărţişoare pentru a cumpăra aceste daruri
Elevii au confecţionat şi vândut mărţişoare pentru a cumpăra aceste daruri

Elevii Şcolii „Henry Mathias Berthelot" din Ploieşti au mers ieri la Centrul de Plasament din Târgşor, unde sunt luaţi în evidenţă aproximativ 50 de băieţi cu vârsta cuprinsă între 8 şi 20 de ani şi la azilul de bătrâni din Mislea, unde sunt internaţi 150 de vârstini, pentru a duce daruri.

Elevii au cumpărat pentru copiii din centrul de plasament treninguri şi dulciuri, iar pentru bătrâni au achiziţionat tensiometre şi prăjituri. Valorea cadourilor este de 4.000 de lei, banii provenind din vânzarea mărţişoarelor în cadrul şcolii, la începutul lunii martie.

„Ne bucurăm că putem face o faptă bună pentru copiii neajutoraţi", spune Sânziana Puşaş, elevă în clasa a III-a, prezentă la eveniment.

„Câţiva părinţi, două cadre didactice şi câţiva copii au format echipa care a dus darurile copiilor şi bătrânilor. Alături de noi am avut şi un reprezentant al unei grădiniţe, care colaborează cu noi în acest proiect", explică învăţătoarea Adriana Neagu.

La Şcoala  „Henry Mathias Berthelot" vor avea loc şi alte acţiuni similare, iar elevii şi dascălii care s-au implicat în strângerea fondurilor neceare vor recompensaţi pentru eforturile lor.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite