Ploieşti: Echipa de baschet a Colegiului “Ion Luca Caragiale” a câştigat Cupa “Toni Alexe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a Cupei "Toni Alexe" şi-a desemnat câştigătorii. Echipa de baschet de la "Ion Luca Caragiale" s-a impus în finala mare cu 56 la 52 în faţa celor de la "Alexandru Ioan Cuza", la capătul unei partide echilibrate, în care cele doua formaţii au alternat la conducere, informează csuasesoft.ro.

Prima ediţie a Cupei "Toni Alexe" s-a bucurat de un real succes. În afara numeroşilor părinţi veniţi , aseara, la Sala Sporturilor Olimpia să-şi vadă la lucru copiii, jucătorii cele patru echipe participante au primit sprijinul a numeroşi colegi de liceu care i-au susţinut din tribune. În runda semifinală, favoritele nu au întâmpinat probleme. "Ion Luca Caragiale" a trecut cu 86 la 32 de Colegiul "Mihai Viteazul", în timp ce "Alexandru Ioan Cuza" a defilat în faţa lui "Nichita Stănescu", câştigând cu 61 la 28, informează csuasesoft.ro.

În meciul pentru locul trei, "Mihai Viteazul" a învins "Nichita Stănescu" cu 45 la 10, această partidă desfăşurându-se pe durata a patru sferturi de câte şase minute, la decizia organizatorior. În pauza dintre finale, a avut loc concursul de trei puncte, Andrei Damian surclasându-şi adversarii prin 15 reuşite din spatele semicercului, din 25 de încercări.

Mult aştepta finală nu a dezamăgit niciun moment publicul prezent în număr mare în Sala Olimpia. "Ion Luca Caragiale" şi "Alexandru Ioan Cuza" au oferit un frumos spectacol baschetbalistic, din care nu au lipsit acţiunile individuale de excepţie si coşurile de la mare distanţă. 56 la 52 a fost scorul final în favoarea celor din "Caragiale", la finalul unei dispute în care Damian şi Neagu, pentru învingători, respectiv Movileanu şi Coadă, pentru "Cuza", nu au trădat vreo secundă indicaţiile antrenorilor.

Premierea a fost făcută de jucătorii Asesoftului, nu înainte ca pe cele două ecrane din sală să ruleze un scurt metraj dedicat celui care a fost "unicul căpitan" al lui CSU, regretatul Toni Alexe. Adrian Movileanu (Cuza) a primit titlul de cel mai bun jucător al turneului, Andrei Damian (Caragiale) a fost desemnat cel mai bun marcator, iar Ştefan Neagu (Caragiale) a primit titulatura de cel mai de perspectivă baschetbalist.

În momentul ridicării trofeului de campioni, baschetbaliştii liceului "Ion Luca Caragiale" au mers în dreptul posterului lui Toni Alexe, dedicându-i acestuia cupa, prin câteva plecăciuni care au smuls aplauze din tribună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite