Echipa de baschet CSU Asesoft Ploieşti a făcut senzaţie în teren. A învins pe U Mobitelco cu scorul de 82-69

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft a câștigat partida secundă disputată, aseară, în compania lui U Mobitelco, cu scorul de 82-69. Ploieștenii s-au impus grație unei prestațiii colective excelente, diferența fiind făcută mai ales în apărare, acolo unde Burlacu și coechipierii săi au dominat clar la capitolul recuperări. Ford a fost principalul marcator al meciului, americanul terminând partida cu 20 de puncte și 5 recuperări, informează csuasesoft.r

CSU Asesoft a început meciul cu americanul Qarraan în garnitura de start, acesta luându-i locul lui Ford. Ploieștenii i-au acordat o mai mare atenție lui Dykes, playmaker-ul oaspeților fiind ca și inexistent în primele minute ale întâlnirii. În atare condiții, Krstanovic și-a asumat responsabilitatea aruncărilor în momentele de presiune, pivotul lui U Mobitelco având o evoluție bună la ambele capete ale terenului.

Șase puncte consecutive înscrise de Dykes la jumătatea sfertului întâi au făcut ca scorul să se mențină unul echilibrat, dar replica amfitrionilor nu s-a lăsat mult așteptată. Tudor și Burlacu au conlucrat perfect pentru a oferi Asesoftului un avantaj de o posesie după primele zece minute, 17-15.

Potrivit csuasesoft.ro, sfertul secund al întâlnirii a găsit pe CSU cu patru americani în teren. Westrol, Mack, Qarraan și Ford nu au adus plusul de fantezie scontat, iar oaspeții au răspuns prompt prin Silvășan și Krstanovic. Căpitanul ardelenilor a restabilit egalitatea pe tabelă, 28-28, în minutul 25, iar echilibrul a persistat până la finalul primei secunde.

Reveniți de la cabine mult mai hotărâți, ploieștenii au pus la încercare reduta clujeană în spațiul de trei secunde. Burlacu și Ford au avut prim-planul în duelurile cu Silvășan și Krstanovic, iar jocul gazdelor a crescut în intensitate. Servit excelent de Tudor, Ford a ridicat întreaga asistență în picioare printr-un dunk în forță, dar Qarraan nu a vrut să treacă în plan secund, imitându-și coechipierul prin două execuții asemănătoare.

Westrol a adus primele puncte ale sfertului decisiv, din spatele semicercului, iar diferența a continuat să crească în favoarea alb-albaștrilor. Același Qarraan a preluat inițiativa, amintindu-și de cele 7 reușite de la distanță din partida disputată în returul sezonului regulat, iar extrema de forță a lui CSU a dus scorul la un neverosimil 79-58 cu trei minute înaintea finalului. Okoye a primit și el porția de aplauze din partea publicului în momentul înlocuirii lui Burlacu, iar ultimele secvențe i-au găsit în teren și pe Stănescu și Negoițescu. Scor final 82-69, campioana egalează situația la general, iar seria se mută în Sala Horia Demian pentru următoarele două partide, mai informează csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite