Ploieşti: Două prahovence, căutate de poliţie după ce au dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela M. si Adriana Catalina B. sunt cautate de Politie
Mihaela M. si Adriana Catalina B. sunt cautate de Politie

O ploieşteancă de 30 de ani, din Ploieşti, şi o fată de 14 ani, care locuia la centrul social de la Vălenii de Munte sunt date dispărute de la domiciliile lor

Prima dintre ele, Mihaela. M., a plecat de acasă în urmă cu trei zile, fără a spune părinţilor săi unde merge, şi nu a mai revenit. Aceasta purta o geacă lungă cu glugă, pantaloni şi cizme, toate de culoare neagră, şi o bluză gri. Are 1,70 m înălţime, păr şaten, lung până la umeri, faţă prelungă şi ochi căprui.

Reprezentanţii unui centru social din Vălenii de Munte au sesizat ieri poliţiştilor din localitate că, în urmă cu două zile,  Adriana Cătălina B., în vârstă de 14 ani, minoră asistată, a plecat din instituţie fără a cere voie. Fata era îmbrăcată cu pantaloni de culoare bleumarin, cu o bluză neagră, geacă matlasată de culoare maron şi un fular potocaliu cu alb. În picioare purta cizme înalte, cu toc. Adriana are 1,60 m înălţime, 55 de kilograme, ochi verzi, păr vopsit negru, ondulat, tuns scurt. Prezintă pe omoplatul stâng un tatuaj, cu inscripţia „Cătălin".

Persoanele care pot oferi indicii ce ar putea conduce la depistarea delor două fete dispărute, sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112".

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite