Ploieşti: Două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii ISU intervin de fiecare dată când este nevoie Foto: arhivă
Angajaţii ISU intervin de fiecare dată când este nevoie Foto: arhivă

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au fost solicitate în acest weekend pentru a salva vieţile unor prahoveni care au rămas imobilizaţi în locuinţe, doi dintre ei fiind intoxicaţi cu fum.

Pompierii prahoveni au intervenit în localitatea Boldeşti Scăieni, pe strada Fălănsterului, alături de un echipaj SMURD,  pentru a acorda primul ajutor medical calificat la două victime intoxicate cu monoxid de carbon.

Georgiana în vârstă de 28 ani şi Ştefăniţă Grigore, în vârstă de 30 ani s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de soba din locuinţă

Victimele au fost transportate şi predate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Ploieşti.

Intervenţii în forţă

În localitatea Buşteni, strada Brumărelelor, un echipaj de pompieri a intervenit pentru deschiderea forţată a uşii de acces în apartamentul aparţinând Mariei Tudora, în vârstă de 82 ani.

Rudele au alertat echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Prahova pentru că bătrâna nu mai ieşise de ceva vreme din casă.

Pompierii au găsit-o pe femeie decedată în locuinţa personală.

Angajaţii ISU Prahova au mai intervenit şi în Ploieşti, pe strada Partizani, pentru deschiderea forţată a uşii de acces în apartamentul lui Georgel Sandu, în vârstă de 37 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite