Ploieşti: Doua eleve s-au bătut până la sânge pentru un penar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal la Şcoala "Nicolae Simache", din cartierul Malu Roşu, din Ploieşti. Filmuleţul în care două eleve de clasa a VII-a îşi împart pumni, picioare şi cuvinte urâte a făcut vâlvă la Inspectoratul Şcolar Prahova.

Inregistrarea video în care cele două fete se dezlănţuie, încurajate de colegi, a fost postata de unul dintre ei pe internet. Aşa a ajuns povestea şi la urechile conducerii şcolii.

S-au păruit pentru un penar

Nicole şi Alexandra nu au împlinit încă 13 ani. Sunt însă celebre printre colegi pentru violenţa de care dau dovadă. Ultimul incident s-a petrecut în urmă cu două zile când una dintre fete i-a luat penarul celeilalte. De la o îmbrânceală,  la tras de păr, pumni şi picioare în abdomen şi înjurături nu a fost decât un pas.

Fetele s-au bătut în clasă, dar au continuat apoi şi în curtea şcolii. Întreaga scenă a fost filmată de zeci de elevi de la Nicolae Simache. Unul dintre ei, coleg de clasă cu fetele a postat filmul pe internet.

„Cu cele două fete am avut probleme încă din clasa a V-a. Provin din familii dezmembrate, cu părinţi care muncesc în străinătate, şi aşa se explică de ce au scăpat de sub control. Au devenit din ce în ce mai violente la şcoală cu proprii colegi, şi chiar sunt necuviincioase şi cu dascălii. Le-am trimis şi la consiliere şi tot degeaba. Vor avea toţi nota scăzută la purtare, iar baiatul care a filmat şi a pus pe internet imaginile va primi nota patru la purtare şi cinci zile eliminare de la cursuri", a declarat Angela Neacşu, diriginta copiilor.

Mai multe amanunte despre acest subiect aflati maine, din cotidianul "Adevarul de Seara", editia de Ploiesti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite