Ploieşti: Doroftei, Atodiresei, Oncescu şi Valahu au spus “Stop violenţă!” de la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agitaţie mare şi muzică la maximum aseară la parterul centrului comercial Winmarkt Grand Center.

Vedetele serii au fost mai multe personalităţi din lumea sportivă care au răspuns invitaţiei de a susţine o campanie de stopare a violenţei existentă în şcoli, pe stradă şi în familie, intitulată sugestiv “Stop violenţă!”. “Ideea a pornit de la incidentul nefericit în care a fost implicat poliţistul Mihai Lucian. Acesta, vrând să ajute pe cineva să ajungă acasă, a fost înjunghiat şi acum se află pe un pat de spital în Viena. Cu această ocazie, facem un apel şi la toţi cei care vor să doneze o sumă de bani pentru sănătatea omului legii”, ne-a spus Nicoleta Afiliu, organizatoarea evenimentului.

Vedete la Ploieşti

Printre cei care s-au aflat în mijlocul ploieştenilor se numără Leonard Doroftei, Ciprian Sora, Ionuţ Atodiresei, Ion Oncescu şi Radu Valahu, acesta din urmă făcând demonstraţii de skandenberg cu cei mai curajoşi ploieşteni din public. Toţi sportivii prezenţi la eveniment au transmis mesaje de solidaritate cu poliţistul ploieştean şi i-au îndemnat pe toţi cei prezenţi să nu încurajeze violenţa.

“Dacă ai prea multă energie trebuie să vii la o sală de sport. Cine are chef de bătaie să vină la mine la sală că am eu grijă de el”, a spus cunoscutul boxer Leonard Doroftei. Ciprian Sora i-a încurajat pe copii să îmbrăţişeze sportul şi artele marţiale în special. “Artele marţiale sunt un mod de viaţă, iar copiii care vor practica acest sport vor avea o educaţie bună şi nu-şi vor alege un drum greşit în viaţă”, a spus cunoscutul sportiv.

Copiii au făcut demonstraţii de luptă

La eveniment au fost prezenţi şi mai mulţi copii şi tineri de la cluburi de karate, aikido, kick-boxing sau skandenberg care au susţinut demonstraţii în faţa publicului prezent. Deşi are doar şase ani şi jumătate, Alexandru Stănulescu practică karate de peste un an şi a câştigat până acum două medalii de aur. “Îmi place să merg la karate şi să fac sport. Dar practic şi cursuri de dansuri populare şi se împacă perfect cele două”, ne-a spus Alex.

Ploieştenii prezenţi ieri în centrul oraşului s-au putut bucura şi de momente artistice susţinute de trupe de break-dance şi street dance.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite