Ploieşti: Doi hoţi au speriat Plopeniul. Au furat de la dulciuri până la piese auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Plopeni au identificat principalii suspecţi în cazul mai multor furturi din locuinţe şi dependinţe comise pe raza localităţii în ultimele două luni.

Aceştia sunt Alexandru Dumitru, de 21 de ani din Plopeni şi Ştefan Lică, în vârstă de 14 ani, din comuna Pucheni.

Aceştia sunt suspectaţi pentru comiterea în ultimele două luni a mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale.

În „palmaresul" lor, cei doi au trecut furtul de piese auto, unelte electrice, dulciuri, băuturi alcoolice şi aparatură electrocasnică. Prin infracţiunile comise, aceştia au creat părţilor vătămate un prejudiciu total de aproximativ 15.000 lei, recuperat până în prezent în proporţie de peste 90%.

Ieri, a fost dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Alexandru, în cursul acestei zile urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În ceea ce-l priveşte pe Ştefan, acesta a fost prezentat la S.M.L. Ploieşti pentru efectuarea unei expertize neuropsihiatrice, în prezent fiind internat într-un centru de primire a minorilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite