Ploieşti: Distracţii de sezon pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţiile sunt variate pe Valea Prahovei-imagine arhivă
Distracţiile sunt variate pe Valea Prahovei-imagine arhivă

Indiferent dacă pârtiile de pe Valea Prahovei sunt sau nu practicabile în această perioadă, mulţi administratori de pensiuni, vile sau chiar moteluri s-au gândit şi la alte variante de distracţie pentru clienţii lor

 „Pentru că turiştii nu puteau folosi schiurile pe pârtii, le-am pregătit un program cu invitaţi care au cântat live în pensiune şi i-am transportat cu maşina noastră la cota 1.500, în plimbare, fără a le mai percepe alte taxe suplimentare faţă de preţul cazării", ne-a declarat Cristi Prişmăneanu, administratorul unei pensiuni din Sinaia.

Iubitorii de munte care doresc să facă o plimbare până pe creste, deşi cele mai multe trasee sunt închise pe timpul iernii, pot opta pentru alte variante în locul drumeţiilor făcute pe jos.

„Turiştii pot folosi telegondola, telecabina şi teleschiul pentru plimbare, acestea fiind oprite doar dacă vântul depăşeşte o viteză de 15metri/secundă", ne-a spus Daniel Niţoi din cadrul Refugiului Salvamont Sinaia.

Petrcere ad-hoc

Aceste instalaţii funcţionează şi pe perioada Sărbătorilor de Iarnă zilnic între orele 8.00 şi 16.00 „Am făcut un foc de tabără şi avem în plan să organizăm o petrecere în colaborare cu un club din Buşteni.

Clienţii vor achita o sumă de 100 de lei şi vor avea un program cu invitaţi de muzică populară şi uşoară, precum şi un bufet suedez", spune Mariana Apostol, o patroană din Buşteni.

Chiar dacă foarte mulţi dintre turiştii care au petrecut la munte Crăciunul au plecat deja acasă, personalul unităţilor aşteaptă acum alţi clienţi.

„Pentru noi este foarte bine în această perioadă având în vedere că deja am şi închiriat o cameră unor tineri care îşi vor petrece Revelionul la Sinaia", adaugă Cristi Prişmăneanu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite