Ploieşti: Descinderi în forţă pentru prinderea unor suspecţi de furturi auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi percheziţii imobiliare efectuate astăzi în Valea Călugărească şi Dumbrava au dus la prinderea unui suspect de mai multe furturi de şi din auto. Acesta face parte dintr-o grupare specializată.

În noaptea de 10/11.03.2010 persoane neidentificate au sustras din Ploieşti un autoturism „Daewoo Cielo". În aceeaşi noapte, au încercat să sustragă tot din municipiul Ploieşti un autoturism marca „Opel Astra" şi un autoturism „Daewoo Cielo".

În cauză au fost desfăşurate activităţi specifice de documentare şi supraveghere tehnică în cooperare cu D.G.I.P.I. - Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Prahova, fiind identificaţi mai mulţi suspecţi domiciliaţi în comunele Valea Călugărească şi Dumbrava .

A fost identificat R. Isidor, în vârstă de 36 ani, din comuna Valea Călugărească.

În sarcina lui a fost reţinut faptul că în noaptea de 10/11.03.2010 a încercat să sustragă două autoturisme, dintr-unul sustrăgând un radio C.D. care a fost recuperat la percheziţie. Totodată, este principalul suspect în cazul furtului unui autoturism „Daewoo Cielo". Un telefon mobil care se afla în autoturismul sutras a fost recuperat cu ocazia descinderii din această dimineaţă.

Cel în cauză a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la infracţiunea de furt calificat şi conducere fără permis, urmând a fi prezentat Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă .

Faţă de ceilalţi trei membrii ai grupării infracţionale se continuă verificările în vederea clarificării participaţiei acestora alături de R. Isidor la alte fapte similare aflate în evidenţe cu autori neidentificaţi.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite