Ploieşti: Depăşire ucigaşă, la Crângul lui Bot, în „zona morţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 39 de ani din localitatea Ariceşti Rahtivani şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident de circulaţie. Totul s-a petrecut în această după-amiază, pe DN72, în zona Crângul lui Bot, acolo unde în fiecare an au loc astfel de evenimente, soldate cu morţi şi răniţi.

Aflat la volanul unui Ford Escort, un bărbat de 41 de ani se îndrepta, astăzi, spre comuna Ariceşti Rahtivani. A încercat o depăşire, dar din păcate a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului, maşina izbindu-se violent de un copac de pe marginea drumului.

"Sub ochii mei s-a petrecut totul. A vrut să depăşească şi nu ştiu de ce a ajuns în dreapta mult şi a tras de volan. Am văzut Fordul pe două roţi şi apoi a ajuns pe câmp. Am vrut să ajut şi femeia aflată pe scaunul din dreapta, însă aceasta abia mai respira. Nici copilul nu era bine, zburase din maşină câţiva metri", a declarat Viorel Iordache, unul dintre martorii tragediei.

In urma impactului violent, soţia şoferului a decedat, iar cei doi copii ai săi, aflaţi pe bancheta din spate, un băieţel de 5 ani şi altul de 11, au ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti.

Doar şoferul vinovat a scăpat teafăr, doar cu câteva zgârieturi. Traficul pe DN72 a fost blocat mai bine de 30 de minute din cauza accidentului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite