Ploieşti: De Paşte, turiştii sunt aşteptaţi cu oferte tentante de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii de pe Valea Prahovei au scos pe piaţă pachete pentru toate buzunarele, dar gradul de ocupare nu depăşeşte 50%.

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, hotelierii şi cabanierii de pe Valea Prahovei au menţinut preţurile la nivelul anului trecut, ba mai mult, au mărit pachetul de servicii turistice.

Astfel, turiştii care vor veni la munte de Paşte, vor avea la trei nopţi de cazare, una gratuită, un meniu bogat şi programe artistice pe măsură. Muşteriii vor fi intâmpinaţi cu ouă roşii, cozonaci, friptură şi drob de miel. La o unitate hotelieră de trei stele, turiştii vor scoate 360 de lei de persoană, pentru patru nopţi de cazare cu cină şi mic dejun incluse.

Cu toate acestea, până în prezent, au fost rezervate doar 50% din spaţiile de cazare. „Preţul pentru trei nopţi de cazare la cabană va fi de 324 de lei, iar cea de-a patra este oferită gratuit. Totuşi, faţă de anul trecut, avem cereri mult mai puţine“, ne-a spus Costi Luca, cabanier Gura Diham   

Reprezentanţii unităţilor de cazare speră ca locurile rămase libere să fie ocupate în următoarele zile. În plus, aceştia spun că iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi zăpadă din belşug pe pârtii în perioada sărbatorilor de Paşte.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite