DN1 a fost sub ape pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O puternică ploaie însoţită de furtună a provocat aseară, în jurul orelor 23.00, apariţia rapidă a apei pe carosabilul Drumului Naţional 1, la Sinaia.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - O femeie de 50 de ani a murit de ziua ei, lovită de fulger (FOTO)

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

DN1, în judeţul Sibiu, blocat timp de o oră de două microbuze

În câteva minute peste oraş s-a abătut un vânt puternic, cerul s-a acoperit imediat cu nori ameninţători, iar timp de o oră, au căzut precipitaţii abundente, însoţite de grindină şi descărcari electrice, la intrare în zona oraşului s-a circulat cu mare dificultate, şoferii find nevoiţi să înainteze cu greu prin apa care măsura în acea zonă 30 de centimetri.

În zona gării din Sinaia, drumul naţional a fost imediat inundat. Canalizările nu au făcut faţă debitului prea mare de apă, iar pe carosabil apa a depăşit pe alocuri 40 de cm. O alta zonă de pe DN 1 unde apa a ajuns la 30-35 de centimetri a fost aceea de la intrarea în Sinaia dinspre Ploieşti, unde de asemenea, traficul rutier s-a desfăşurat cu greutate. Câteva gospodării din Sinaia au fost inundate, dar apa nu a pătruns în case, iar atenţionarea de cod galben pe Valea Prahovei a expirat, însa meteorologii nu exclud apariţia în zonă a altor fenomene, cu ploaie şi vant de intensitate mai mică.

Echipajele de pompieri au intervenit şi în comuna Bărcăneşti cu un autocamion de primă intervenţie şi comandă  şi o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite