Ploieşti: Cum vă puteţi petrece timpul liber în mini-vacanţa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filme bune, plimbări în parc, grătare sau o ultimă sesiune de cumpărături sunt doar câteva dintre modalităţile în care puteţi să vă distraţi în acest weekend în Ploieşti.

Parcul „Constantin Stere" din Bucov este pregătit să întâmpine în acest sfârşit de săptămână miile de ploieşteni care nu vor pleca departe din oraş în zilele libere de Paşte. Grătare, iarbă verde, o parcare încăpătoare şi, nu în ultimul rând, o plimbare pe lac sunt doar câteva dintre atracţiile şi utilităţile pe care puteţi găsi în parc.

Sâmbătă

Târg cu bunătăţi la Real

Coşuri încărcate de  brânzeturi de la Bran, preparate din carne de oaie şi porc de la Lăpuşel si Miercurea Ciuc, gemuri şi dulceţuri argeşene, miere, vin şi palincă de Zalău, fructe uscate, kurtos, zacuscă de ghebe şi delicioasele langoşi sunt doar câteva dintre specialităţile pe care le puteţi găsi şi astăzi, în ultima zi a „Târgului cu bunătăţi" amenajat în Galeria Real.

„London Boulevard" rulează la Patria

Filmul este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru „The Departed" şi spune povestea unui fost puşcăriaş, care încearcă să-şi refacă viaţa, alături de o actriţă singuratică. Protagoniştii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell şi Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiţi care trebuie să scape de unul din cei mai periculoşi gangsteri din Londra. Încurcat în propriul trecut, Mitchel începe să se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedetă de cinema ascunsă într-o vilă din Holland Park, mereu vânată de hoarde de fotoreporteri. Filmul rulează de la orele 15.00 şi 17.00.

„Resident Evil: Afterlife" la Cinema 3 D

Într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi, frumoasa şi invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supravieţuitori în Resident Evil: Viaţa de apoi. Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeşte în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii. Filmul rulează de la orele 17.00, 19.00 şi 21.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite