Ploieşti: Cristi Şerban le arată tinerilor calea spre credinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a înfiinţat singura editură ortodoxă pentru copii şi tineri din ţară, fiindcă a observat că prea puţine cărţi bisericeşti se adresează acestui segment de cititori.

„Cristimpuri" este prima editură ortodoxă care funcţionează în Prahova şi singura din ţară specializată numai în publicarea cărţilor pentru copii şi tineri.

Cristi Şerban, proprietarul acestei edituri este un tânăr ploieştean, absolvent al Facultăţii de Teologie, care a publicat din 2005 şi până în pezent aproximativ nouă cărţi, toate dedicate acestui segment de cititori.

„Ideea mi-a venit de când participam la târgurile de carte în calitate de autor. Aşa am descoperit că oferta de carte ortodoxă pentru copii şi adolescenţi este foarte firavă comparativ cu cea a altor religii şi mi s-a părut îngrijorător pentru o ţară care are 95% dintre locuitori ortodoxi să nu circule informaţia", explică scriitorul. Astfel, în urmă cu câteva luni, el a înfiinţat o editură care publică numai cărţi cu poveşti religioase şi învăţăminte pentru copii şi tineri.

Produse multimedia

Toate volumele  editurii sunt însoţite de CD-uri multimedia care conţin filme de animaţie, povestiri audio, muzică corală, iar una dintre cărţi este însoţită chiar şi de un film artistic pe care l-a conceput singur, acesta fiind unul dintre puţinele pelicule cu tematică religioasă din România.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite