Ploieşti: Copiii de gimnaziu din Prahova vor primi mere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În baza extinderii Programului guvernamental "Lapte si corn", Consiliul Judetean Prahova a început distribuirea merelor în unităţile de învăţământ cu clasele I - VIII din judeţ.

Acţiunea de distribuire a merelor în şcolile din Prahova se desfăşoară pe zece zone: Ploieşti, Câmpina, Sinaia, Vălenii de Munte, Băicoi, Mizil, Urlaţi, Plopeni, Boldeşti-Scaieni şi Puchenii Mari. Procedura de desemnare a operatorilor economici câştigători a fost cererea de ofertă cu faza finală de licitaţie electronică. Cei trei operatori economici care le vor duce merele copiilor sunt  SC Eden Garden SRL, SC Lido Gârbea SRL, SC Voipan Sil SRL.

Valoarea totală a contractului este de 257.078, 25 lei. Sumele plătite de Consiliul Judeţean vor fi recuperate de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Beneficiarii programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli sunt  elevii din clasele I- VIII care frecventează învăţământul de stat şi privat autorizat. Fiecare elev va primi un măr în valoare de 0,3 lei/zi. În judeţul Prahova, numărul celor care vor beneficia de acest program este de 60.489.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite