Ploieşti: Copiii care îi scriu lui Moş Crăciun pot primi vouchere în valoare de 300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Moş Crăciun te invită în Lumea Poveştilor", lansat de Poşta Română, este un concurs dedicat copiilor cu vârste între 5 şi 14 ani.

Copiii din Prahova pot câştiga vouchere în valoare de 300 de lei pe care le pot folosi în unele librării, prin intermediul concursului "Moş Crăciun te invită în Lumea Poveştilor", lansat de Poşta Română. Potrivit Ziarul Prahova, scrisorile adresate Moşului trebuie trimise la adresa pretiparită de pe plicurile cumpărate de la oficiile poştale din judeţ: Santa Claus' Main Post Office Santa's Workshop Village, 96930 - Arctic Circle, ROVANIEMI, FINLAND, până cel tarziu în data de 31 decembrie 2010. Copiii trebuie să trimită şi cărţi poştale  completate cu datele expeditorului si trimise la adresa Compania Naţională Poşta Română S.A. OP 83 - CP 81, Bucureşti.

Toate cărţile poştale trimise pana la data de 31 decembrie inclusiv (data postei) vor participa la tragerea la sorţi electronică care va avea loc în data de 17 ianuarie 2011. Voucherele valorice vor putea fi consumate în intervalul 17 februarie - 17 mai 2011, mai arată sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite