Ploieşti: Condamnat la 17 ani pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a furat geanta unei ploieştence a fost condamnat la 17 ani de închisoare. În tot timpul anchetei, acesta a susţinut că nu ştie cum au ajuns asupra sa bunurile femeii.

Marinela D., o femeie de 40 de ani, se întorcea acasă după terminarea programului de lucru. Mergea pe strada Râfov din Ploieşti, pe la miezul nopţii, când a fost surprinsă de apariţia unui bărbat necunoscut, care îi smulge geanta de pe umăr şi apoi fuge.

Un echipaj al Secţiei 4 poliţie Ploieşti ajunge de urgenţă la faţa locului şi demarează investigaţiile. Împreună cu soţul victimei, poliţiştii pornesc în căutarea agresorului. La scurt timp, oamenii legii îl găsesc ascuns în vegetaţia de pe un teren din zonă.

Bărbatul a fost identificat. Este vorba de F. Nicu, de 40 de ani, din Ploieşti. În urma controlului corporal efectuat în prezenţa martorilor, asupra lui au fost găsite bunurile victimei: cartea de identitate, telefonul mobil şi legitimaţia de serviciu, bunuri a căror provenienţă acesta nu a putut să o justifice.

În timpul anchetei, suspectul a motivat că nu cunoaşte în ce condiţii au ajuns bunurile părţii vătămate asupra sa, întrucât el dormea în vegetaţie.

F. Nicu a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru o perioada de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de 17 ani.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite