Ploieşti: Cluburile se întrec în petreceri de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferta cluburilor este bogată pentru noaptea de Paşte
Oferta cluburilor este bogată pentru noaptea de Paşte

Se vor organiza concursuri de ciocnit ouă, vor fi promoţii la băuturile alcoolice şi premii surpriză.

Cei care aleg să îşi petreacă Paştele pe Valea Prahovei, duminică pot avea o seară de neuitat la Old Nick Pub din Sinaia, în compania lui Smiley şi a lui Dj Horia. “Petrecerea intitulată Another Crazy Easter va începe la ora 11.00 şi va dura până va pleca ultimul client”, ne-a spus Radu Savopol, administratorul clubului. Şi clubul Shadow, situat vis-a-vis de pârtia Sorica din Azuga le va oferi turiştilor o noapte incendiară. Invitat special va fi Dj Emil Lassaria, unul dintre cei mai apreciaţi dj din ţară.  Intrarea în club va fi de 10 lei, iar clienţii vor avea parte de băuturi gratuite, concursuri pentru toate gusturile şi premii surpriză. Ospătarii vor fi îmbrăcaţi în costume de iepuraşi, iar culorile predominante vor fi alb şi roşu.

Se premiază costumele de iepure

Petrecerile de Paşte nu ocolesc nici cluburile aflate în Ploieşti sau în apropierea acestuia. La Club Aligenis, situat pe DN1, în localitatea Călineşti, duminică, de la ora 23.00, va începe “Iubeşte iepureşte party”. Pe parcursul serii vor fi acordate premii pentru cele mai tari costume de iepure. “Premiile vor consta într-o noapte de vis la un motel pentru un cuplu, vouchere pentru spălatul maşinilor şi pentru anumite servicii oferite de saloanele de înfrumuseţare, cum ar fi masaj, coafat, saună etc”, ne-a declarat Andrei Stamate, MC-ul clubului.

Vor exista şi promoţii la băuturi. Pentru o sticlă de whisky comandată se vor oferi două cutii de Redbull din partea casei, iar pentru o sticlă de vodkă, un suc de mere din partea clubului. Decorul va fi unul special, specific sărbătorii pascale, iar animatoarele vor fi îmbrăcate în costume de iepuroaice. Pe parcurul petrecerii, vor fi aleşi reprezentanţi de la mai multe mese, pentru a ciocni tradiţionalele ouă roşii, iar cine va rămâne cu oul întreg la finalul concursului va fi premiat.

Turneu de Paşte la Club Ice

La Club Ice, situat în zona pietonală din centrul oraşului, petrecerile vor începe din seara aceasta. “Turneul de Paşte debutează în această seară, când vom avea Dance Revolution, orice sticlă de whisky sau vodkă fiind la jumătate de preţ. Sâmbătă vom continua cu Fire & Ice Party, unde vom avea concursuri cu produse specifice Paştelui şi vom decora sala cu lumânări şi cu iepuraşi, iar duminică încheiem cu petrecerea de Paşte, când se va asculta muzică pentru toate gusturile”, ne-a spus Dj Cristi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite