Ploieşti: Chiriaşii Primăriei trebuie să îşi depună actele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care doresc să beneficieze de o locuinţă cu chirie în imobilele administrate de Primăria Ploieşti trebuie să prezinte actele necesare la dosar până la data de 31 ianuarie.

Potrivit datelor furnizate de municipalitate, anul acesta, urmează să fie finalizate 140 de locuinţe situate pe strada Libertăţii.

Documentele reactualizate necesare pentru atribuirea locuinţelor vor fi depuse împreună cu cererea de completare a dosarului la Registratura Primăriei Ploieşti, situată în Palatul Administrativ, intrarea „C".

În plus, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, adoptată în luna noiembrie a anului trecut, declaraţia notarială pe care solicitanţii trebuie să o dea cu privire la faptul că nu deţin alte bunuri imobile, a fost modificată. Astfel, deşi această declaraţie trebuie formulată numai de membrii majori ai unei familii, din ea trebuie să reiasă că nici membrii care nu au împlinit vârsta de 18 ani nu deţin astfel de bunuri. În caz contrar, cererea va fi exclusă. Acest lucru se va întâmpla şi dacă din dosarul solcitanţilor nu fac parte toate înscrisurile oficiale necesare, care au fost prevăzute prin această hotărâre a Consiliului Local Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite