Ploieşti: Cea mai frumoasă studentă din ţară e din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot Ardealu-i fruntea! Pentru al doilea an consecutiv, titlul de Miss Universitas 2010 a revenit unei studente din Târgu-Mureş.  Locul II a fost ocupat de o bucureşteancă, iar locul III - de o tânără din Sibiu. Câştigătoarele au primit produse de machiaj profesionale şi şedinţe foto gratuite.

Cele mai frumoase studente din România s-au întrecut, aseară, la Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti pentru  titlul "Miss Universitas 2010". Timp de aproape trei ore, 20 de concurente din cele mai importante centre universitare din ţară au defilat pe podium, în faţa a peste 300 de persoane, în lenjerie intimă şi rochii de seară, create de cinci designeri.

Şi în acest an, titlul de „Miss Universitas 2010" a fost înmânat unei tinere din Târgu-Mureş. Hack Beatrix are 20 de ani şi este studentă în anul II la Facultatea de Medicină - specializarea Nutriţie şi Dietetică, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie. "Toate fetele sunt foarte frumoase. Am fost şi Miss Universitatea de Medicină şi am participat şi la alte astfel de concursuri. Nu mă gândesc la o carieră în modelling, ci vreau să devin nutriţionist", a  spus studenta din Târgu-Mureş, care în timpul liber lucrează ca antrenoare de dans. Tânăra are 1,75 metri înălţime şi dimensiunile 80/59/88.

image

Locul doi i-a revenit unei tinere din Bucureşti, studentă la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, iar locul trei - Georgianei Moga (1,73 m, dimensiuni 60/83/83), în vârstă de 20 de ani, studentă în anul III la Facultatea de Drept "Simion Bărnuţiu" din Sibiu.

image

Reprezentanţii juriului au acordat concurentelor şi premii de popularitate, fotogenie şi  premiul presei, iar ocupantele primelor trei locuri au fost recompensate cu produse de machiaj profesionale şi şedinţe foto gratuite. Atmosfera a fost întreţinută de câteva trupe de dans şi solişti ai Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite