Ploieşti: Premierul Boc a aruncat cu promisiuni, la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Boc a promis bani de la Guvern pentru Prahova
Ploieşti: Boc a promis bani de la Guvern pentru Prahova

Aflat în vizită la Ploieşti, ieri, premierul Emil Boc, a precizat că Guvernul va susţine financiar demararea mai multor lucrări de interes general în Prahova.

Acesta a făcut referire la începerea lucrărilor de modernizare a bazinului Vega, care vor fi finalizate anul viitor, dar şi la susţinerea financiară pentru Sala Sporturilor din Ploieşti.

“Pentru 2010 avem finanţate de la bugetul de stat 100 de locuinţe ANL pentru municipiul Ploieşti şi 50 pentru Câmpina. În privinţa construcţiei de locuinţe pentru tineri destinate închirierii pe Legea 15, la Câmpina avem 40 de apartamente, la Azuga – 16, iar la Buşteni – 30. Pentru cei evacuaţi din casele naţionalizate, vom finanţa construirea a 120 de apartamente în Ploieşti, 13 în Buşteni şi 140 în Sinaia”, a declarat premierul.

Emil Boc a mai promis că Guvernul va sprijini cele 828 de apartamente prinse în programul de reabilitare termică anul trecut, dar şi începerea lucrărilor pentru alte 1.000 de apartamente anul acesta.

“În ceea ce priveşte lucrările de infrastructură, sunt în pregătire tronsonul Comarnic-Braşov astfel încât să se demareze pe parteneriat public-privat, precum şi DN 71 Păltânea – Târgovişte – Sinaia, o lucrare de 102 km, unde ne aflăm în pregătirea procedurii de achiziţie”, a mai declarat Emil Boc.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite