Ploieşti: Cărţile Jules Verne, vândute până la ora 8.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La chioşcurile de ziare din Ploieşti volumul oferit de ziarul „Adevărul", care conţine „Şcoala Robinsonilor" şi „Raza verde" a fost vândut până la ora 8.30.

„Am primit numai 10 bucăţi astăzi, au fost foarte puţine faţă de câte cereri am, peste 30. Avem nevoie de un tiraj mai mare, pentru că oamenii se supără pe noi când le spunem că nu mai sunt. I-am mai trimis la caravană, pentru că ştiu că astăzi este în Ploieşti, deşi mulţi sunt obişnuiţi să cumpere de la mine aceste volume", spune vânzătorul Anton Vernica.

Clienţii care au mai apucat la chioşcuri cartea lui Jules Verne pe ultima sută de metri au fost foarte încântaţi.

„Cumpăr aceste cărţi pentru fiica mea, dar şi eu le citesc, fiind un mare fan al lui Jules Verne. Aveam şi colecţia veche însă era descompletată, aşa că m-am decis să o am pe cea nou, din care am reuşit să colecţionez toate volumele apărute până acum", explică un client, Marius Mihalyfalvi.

Cei care vor să-şi completeze colecţiile de cărţi şi DVD-uri „Adevărul" vor putea face acest lucru, de la Caravana „Adevărul" care se află în zona pietonală, în vecinătatea parcului „Nichita Stănescu", în intervalul orar 9.00-19.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite