Ploieşti: Cardiacii se vor putea interna, de anul viitor, la “Schuller“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru bolnavii de inimă. Din luna iulie a anului viitor ei ar putea beneficia de consulaţii şi tratamente de specialitate şi la Spitalul Municipal "Schuller".

„Este vorba de un compartiment de Cardiologie în cadrul căruia vor funcţiona zece paturi. Compartimentul face parte din Secţia de Boli Interne şi este aprobat de către Ministerul Sănătăţii în structura organizatorică a Spitalului începând cu data de 1 iulie", a declarat Magdalena Mihalcea, managerul Spitalului Municipal Ploieşti, pentru ziarul Telegraful de Prahova.

În cadrul secţiei vor putea fi trataţi pacienţii care au nevoie de supraveghere medicală de durată, din cauza afecţiunilor aparatului cardio-vascular.

Până la finele anului, unitatea medicală va organiza un concurs pentru ocuparea postului de medic în cadrul acestei secţii, iar de la 1 ianurie spitalul va încheia un contract cadrul cu Casa de Asigurări de Sănătate Prahova.

Singura secţie de cardiologie din Ploieşti, cea a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, care este permanent supraaglomerată, ar putea, în acest fel, să fie descongestionată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite