Ploieşti: Căpşunarii s-au “bătut” pentru un loc de muncă la danezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai mulţi dintre candidaţii prezenţi la bursa locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca sunt din judeţul Dolj
Cei mai mulţi dintre candidaţii prezenţi la bursa locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca sunt din judeţul Dolj

Sute de persoane din toată ţara s-au zbătut să-i impresioneze pe angajatorii danezi pentru a-i accepta ca lucrători în vara acestui an, în domeniul agricol.

Lupta pentru un loc de muncă în Danemarca s-a dat, astazi, în sala de spectacole a Casei Sindicatelor din Ploieşti. Peste 500 de persoane, venite din toate colţurile ţării au încercat să-i impresioneze pe angajatorii străini pentru a obţine un job de sezonier, peste hotare.

La bătaie au fost puse peste 200 de locuri pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunelor, mazărei, zmeurei, cepei şi dovlecilor. Au fost şi câteva posturi pentru şoferi de tractor, de camion, de autobuz şi de motostivuitori care să lucreze la ferme.

Danezii nu s-au lăsat impresionaţi aşa uşor de diplomele de calificare prezentate de candidaţi, ci au pus mare preţ pe cunoaşterea limbii engleze, la nivel conversaţional.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite