Ploieşti: Campioana Asesoft a deschis magazin online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campiona României la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, le oferă suporterilor posibilitatea de a achiziţiona diverse produse cu însemnele clubului, prin deschiderea unui magazin online

 Începând de ieri, pe site-ul oficial al echipei, www.csuasesoft.ro, la secţiunea magazin se pot comanda de la steaguri şi fanioane, până la dvd-uri cu meciurile echipei şi echipamente de joc.

„Vor fi în special articole pentru copii şi adolescenţi, pentru că pe asta ne axăm, pe atragerea copiilor spre acest fenomen", a declarat ofiţerul de presă al clubului, Ionuţ Georgescu.

Preţurile variază de la 9 lei, pentru o şapcă, până la 140 lei un echipament complet, transportul fiind asigurat gratuit. Magazinul poate fi accesat şi de la un infochioşc ce va fi instalat în Sala Sporturilor „Olimpia" la fiecare meci disputat acasă de campioni.

Produse personalizate

Fanii pot comanda produse personalizate cu numele lor, sau ale jucătorilor, imprimarea fiind gratuită, iar produsele pot fi ridicate şi  de la sediul clubului, din Strada Mihai Bravu, nr. 10.

Pentru ocaziile speciale, cum sunt meciurile din FIBA Eurochallenge, vor fi realizate eşarfe personalizate cu evenimentul, iar „pentru cei care vor dori să ia autografe de la jucători vom face sesiuni speciale la sfărşitul meciurilor, după ce ies băieţii de la vestiar", a declarat Ionuţ Georgescu.

Vine şi rândul petroliştilor

Miercurea viitoare, va fi rândul amatorilor de fotbal să aibă o surpriză plăcută. Petrolul Ploieşti, echipa fanion a judeţului, va inaugura primul magazin oficial al clubului, în incinta magazinului Winmarkt Grand Center din localitate, de unde vor putea fi achiziţionate tricouri şi alte materiale destinate fanilor.

Ora deschiderii nu a fost, deocamdată, stabilită.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite