Ploieşti: Cadourile de Crăciun, la pachet cu casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mobilarea unor încăperi din apartament se numără printre promoţiile dezvoltatorilor imobiliari Foto: Remax
Mobilarea unor încăperi din apartament se numără printre promoţiile dezvoltatorilor imobiliari Foto: Remax

Pentru a atrage clienţii, dezvoltatorii imobiliari vin cu oferte speciale pentru persoanele care se mută în casă nouă. Plasme, mobilă de bucătărie, sume de bani sau modalităţi de plată avantajoase sunt câteva dintre promoţiile valabile până la sfârşitul acestui an.

Criza financiară a redus drastic tranzacţiile imobiliare în ultimul an, situaţia afectând şi dezvoltatorii imobiliari care deţin ansambluri rezidenţiale. Pentru a atrage clienţii, pe ultima sută de metri a acestui an, mulţi dintre ei s-au gândit la oferte care mai de care mai tentante.

Una dintre acestea este lansată în cadrul Proiectului „9 Mai Residence". „Primii cinci clienţi care achiziţionează o locuinţă în acest complex rezidenţial nou beneficiază de mobilarea completă a bucătăriei. Preţul pe metrul pătrat este de 970 euro şi include şi finisajele apartamentului", explică Paul Dumbrăvanu, reprezentantul Agenţiei Imobiliare „Remax".

Ploieştenii care optează pentru un apartament în acest complex primesc gratuit şi un loc în parcarea subterară a imobilului. În plus, locatarii au paza asigurată şi pot beneficia de serviciile unui administrator al clădirii care răspunde de plata utilităţilor în numele locatarilor.
Reprezentanţii  „Evocasa Orizont"  au pregătit  o modalitatea specială de plată pentru cei care vor achiziţiona un imobil până în ultima zi a acestui an, indiferent că este voba de un apartament cu două, trei sau patru camere. „Clienţii trebuie să achite un avans de numai 20% şi timp de 48 de luni vor plăti rate lunare fără dobândă, direct la dezvoltator. Diferenţa se va achita la final", spune Cristina Ghiţă, sales manager „Evocasa Orizont". 

Plasme şi bani pentru vecinii aduşi

O altă modalitate de atragere a clienţilor este prin oferirea unor cadouri constând în bunuri electrocasnice sau bani, pentru fiecare cunoştinţă pe care o convingeţi să vă fie vecin.

În complexul „Primavera", de exemplu, dacă îţi achiziţionezi un apartament, dar mai aduci un prieten pentru a-ţi fi vecin, primeşti un discount de 5% pentru fiecare tranzacţie intermediată, dar mai primeşti în plus, şi o plasmă cadou. În „Parcul cu Salcâmi" dezvoltatorii acordă vouchere de discount cu valori între 3.000 şi 10.000 euro pentru orice persoană care achiziţionează o locuinţă. „Cei care au prieteni sau cunoştinţe aflate în căutarea unei locuinţe au de câştigat cu noi. Recomandând Ansamblul Rezidenţial «Roua» ei pot primi 1.000 de euro cadou pentru fiecare contract încheiat", spune Ştefania Bojoaga, consultant vânzări „Roua" Residence.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite