Ploieşti: Braconieri găsiţi cu doi căpriori în bagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au reacţionat cu promptitudine - imagine arhivă ADS Ploieşti
Poliţiştii au reacţionat cu promptitudine - imagine arhivă ADS Ploieşti

Trei bărbaţi au fost prinşi în flagrant pe un fond de vânătoare din Prahova după ce împuşcaseră două căprioare. Aveau asupra lor arme, muniţie, mai puţin permise de port armă.

Poliţiştii din cadrul Seviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase  au fost sesizaţi aseară despre faptul că trei persoane necunoscute braconează pe fondul de vânătoare Valea Cucului din comuna Iordăcheanu.

Veniţi de urgenţă la faţa locului, oamenii legii au găsit un autoturism pe un drum de acces forestier, iar lângă el au fost depistaţi trei bărbaţi.

Este vorba despre I. Puiu, în vârstă de 47 de ani, singurul care poseda şi un permis de port armă, L. David, de 29 de ani şi L. Alexandru, de 66 de ani, toţi din comuna Iordăcheanu.

Poliţişii au găsit pe bancheta din spate a autoturismului o armă de vânătoare, calibru 12/2, o cartuşieră care avea şase cartuşe alice de calibru 12.

Surpriza cea mai mare era în portbagaj: două exemplare de căprior împuşcate şi ambalate în saci din plastic.

Totul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar I. Puiu va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite