Ploieşti: Bărbat neidentificat, bolnav psihic, dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Albeşti Paleologu  au fost sesizaţi prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 despre faptul că în satul Vadul Părului a fost găsit un bărbat cu identitate necunoscută.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi au constatat că bărbatul este bolnav psihic şi prezintă dificultăţi de vorbire. Deşi au fost efectuate activităţile necesare identificării,  nu s-a stabilit cine este bărbatul. Ulterior, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă  l-a transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti – Secţia Neuropsihiatrie.

Bărbatul are între 30 şi 35 ani, înălţime 1,60 – 1,65, greutate 50 – 55 kg, tenul închis la culoare, părul negru, scurt şi ochii căprui. La momentul depistării,  bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni lungi de stofă de culoare maron, papuci din plastic de culoare neagră, bluză de culoare verde, fes de culoare albă, cu dungi.

Persoanele care pot oferi indicii ce ar conduce la identificarea bărbatului sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112”.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite