Ploieşti: BC Argeş Piteşti - CSU Asesoft, diseară, de la ora 18:15

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 2-0 la general după meciurile disputate în Sala Olimpia, CSU Asesoft este hotarâtă să nu mai prelungească seria cu BC Argeş, şi să clarifice definitiv situaţia, chiar în Trivale. În semifinale, campioana ar urma să întâlnească câştigătoarea disputei dintre Steaua Bucureşti şi BC Mureş.

O victorie fără drept de apel şi o alta conturată în a doua jumătate a reprizei secunde au făcut ca trupa lui Arnautovic să joace meciul 3 cu calificarea pe masă. Cu un Burlacu imbatabil în lupta de sub panouri, cu un Szijarto care şi-a adus aportul şi pe faza ofensivă şi cu tandemul Tudor - Westrol responsabil cu pasele decisive, Asesoft pare cu mult mai matură în exprimare decât adversa sa.

De partea cealaltă, speranţele piteştenilor se leagă de o evoluţie bună a cuplului Gennie - Vujacic, cei doi ieşind deseori la rampă în partidele de la Ploieşti. Fără a dispune de un pivot de talia lui Burlacu şi fără multe soluţii pe banca de rezerve, Tudor Costescu va încerca probabil să implementeze o viteză în plus jocului echipei sale. Aceasta, deoarece campioana a fost surprinsă, mai ales în meciul al doilea, de acţiunile rapide purtate pe contraatac de piteşteni.

Partida dintre BC Argeş Piteşti şi CSU Asesoft va debuta cu începere de la ora 18:15. În cazul în care formaţia gazdă reuşeşte să câştige acest al 3-lea meci al seriei, disputa cu numărul 4 va avea loc mâine, tot la Piteşti.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite