Ploieşti: Autoritătile se scuză şi acuză, ploieştenii se luptă cu zăpada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp de autorităţile locale şi operatorul de salubritate îşi dispută responsabilitatea pentru o deszăpezire defectuoasă, ploieştenii au de suferit. Nu-şi pot scoate maşinile pe stradă, din cauza carosabilului plin de gheaţă.

Ploieştenii care locuiesc în cartierele periferice ale municipiului au constatat, din nou, că în urma ultimei ninsori, nimeni nu a venit să le arunce material antiderapant pe străzi, făcând aproape imposibilă circulaţia autovehiculelor.  Gheaţa formată pe carosabil a creat deja probleme multor conducători auto, numărul tamponărilor triplându-se în cursul zilei de ieri.

Dau vina unii pe alţii

Operatorul de salubritate al Ploieştiului a fost amendat, din nou, cu 2500 de lei, pentru a şasea oară, pentru neîndeplinirea corespunzătoare a programului de deszăpezire.

Cel puţin asta reiese dintr-un comunicat de presă al municipalităţii, în care primarul Andrei Volosevici se arată nemulţumit de felul în care Veolia a acţionat pentru deszăpezirea străzilor, întrucât pe mai multe artere principale  din municipiu s-a circulat cu dificultate, după oprirea ninsorii.

Mai multe amănunte despre acest subiect aflati  maine, în cotidianul Adevărul de Seară, editia de Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite