Ploieşti: Au fost lansate primele oferte pentru petrecerea Paştelui pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Crăciun şi Revelion, hotelurile şi pensiunile se pregătesc pentru un nou val de turişti care va invada staţiunile montane în minivacanţa de Paşte.

Primele oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale în staţiunile de pe Valea Prahovei au început să apară. De exemplu, Vila Ioana din Sinaia, situată la 20-25 minute de mers pe jos de centru, înconjurată de pădure, cu privelişte spre Crucea de pe Caraiman, se închiriază integral, cu un preţ de 580 de lei pe zi, pentru un număr de până la 12 persoane.

Vila dispune de living cu bucătarie, trei dormitoare cu baie pe al doilea nivel şi o garsonieră de patru locuri cu bucătarie şi baie, precum şi o grădină spaţioasă, cu grătar. La Pensiunea „Boema", de trei margarete, situată tot în Sinaia, pachetul de trei nopţi cazare, mic dejun şi cină, precum şi masă tradiţională de Paşte, costă 460 lei de persoană.

Pensiunea dispune de 31 locuri în 15 camere. O altă ofertă pentru minivacanţa din aprilie este lansată de Vila Dani din Buşteni, având o privelişte de vis către Masivului Bucegi.  Pentru Paşte, toată pensiunea (cele trei camere) este dată spre închiriere la preţul de 270 lei pe zi. „Noi am lansat deja pachetele turistice pentru Paşte. Preţurile pentru sejururile pe Valea Prahovei sunt ceva mai mici decât cele de anul trecut, cu 5 până la 10 procente", a  spus Simona Dună, reprezentanta unei agenţii de turism din Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite