Ploieşti: Au devenit mame de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Sfântul Ştefan, la Maternitatea din Ploieşti s-au născut 17 copii
De Sfântul Ştefan, la Maternitatea din Ploieşti s-au născut 17 copii

În cele trei zile de Crăciun, la Maternitatea din Ploieşti s-au înregistrat 28 de naşteri.

Zilele de 25, 26 şi 27 decembrie au fost serbate într-un mod aparte la Maternitatea din Ploieşti, cu multe flori, bomboane şi felicitări. Toate au venit din partea proaspeţilor tătici şi a cadrelor medicale.

Motivul? Moş Crăciun a trecut pe la Spitalul de Obstetrică Ginecologie şi a făcut câteva cadouri cu totul speciale unor tinere din Prahova. Acestea au primit daruri nepreţuite, copii frumoşi şi sănătoşi.

În primele două zile de Crăciun au venit pe lume 11 nou-născuţi, opt fetiţe şi trei băieţi. În două cazuri s-a intervenit chirurgical, copiii fiind aduşi pe lume prin operaţie cezariană.

Ca să-i mulţumească Moşului pentru darurile primite, unele dintre mămicile zilei de 25 decembrie s-au hotărât să-şi numească pruncii Cristian şi Cristiana.

"Sunt fericit. Este  un dar extraordinar primit la zi sfântă. Am devenit părinţii unui băieţel extraordinar, de peste trei kilograme. De aici încolo, în fiecare an, vom avea o dublă sărbătoare în familie, Crăciunul şi ziua de naştere a fiului meu, pe care o să-l cheme şi Cristian, în cinstea Domnului IIsus Hristos" a spus vizibil emoţionat, Dan Tiberiu, un tătic fericit.

De Sfântul Ştefan, la Maternitatea din Ploieşti, s-au născut şase fete şi 11 băieţi, trei dintre copii fiind adusi pe lume prin operaţie cezariană.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite