Ploieşti: Atenţie pe DN1! Vremea frumoasă va îngreuna traficul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii care au greşit au fost filmaţi pentru a nu cere anularea amenzilor în instanţă
Poliţiştii care au greşit au fost filmaţi pentru a nu cere anularea amenzilor în instanţă

Vremea caldă din weekend şi, implicit, alegerea unei destinaţii de pe Valea Prahovei de către turişti, va da bătăi de cap poliţiştilor rutieri de pe DN 1. Aceştia se aşteaptă la valori crescute ale traficului rutier.

Efectivele prezente în stradă vor fi suplimentate, numărul aparatelor radar ce vor înregistra depăşirea limitei de viteză fiind de asemenea mărit.

Totodată, în trafic vor fi prezente autospeciale care vor veghea la respectarea regulior de circulaţie, şi vor avea în atenţie şi eventualii conducători auto ce vor efectua manevre neregulamentare, în special de depăşire a coloanelor de autovehicule ce se vor deplasa cu dificultate.

Pietonii sunt sfătuiţi să traverseze doar prin locurile marcate sau semnalizate şi numai după ce sunt siguri că şoferii le acordă prioritate de trecere.

Întrucât motocicliştii se află într-o postură mai vulnerabilă, poliţia le recomandă să conducă cu mai multă prudenţă pentru a creşte gradul de siguranţă şi pentru a evita implicarea în accidente, dar şi căderile şi alunecările pe asfalt.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite