Ploieşti: Atenţie! Şoferi beţi pe şoselele prahovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Prahova aplicat 320 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 8 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare auto. În plus, au constatat 7 infracţiuni, două dintre ele fiind pentru conducerea de maşini fără ca şoferul să aibă permis de conducere pentru vreun fel de categorie.

Exemple:

C. Ion, în vârstă de 38 de ani, din comuna Brazi, a fost oprit pentru control pe o stradă din localitatea de domiciliu. Acesta conducea un autoturism, deşi emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu apratul etilotest.

Rezultatul indicat a fost de 0,70mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Ploieşti în vederea recoltării de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

D. Horia, în vârstă de 39 de ani, din Ploieşti, conducea un autoturism pe o stradă din municipiu, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din Băicoi l-au depistat pe D. Marian, de 27 de ani, din comuna Floreşti, care conducea un autoturism deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe D.N. 1 A, în localitatea Vălenii de Munte, a fost depistat B. Radu, în vârstă de 34 de ani, din Săcele, jud. Braşov, care conducea un autoturism deşi avea expirată dovada înlocuitoare de reţinere a permisului de conducere, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite