Ploieşti: Artiştii români o ajută pe Ioana să aplaude

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sişu, Cabron, Honey, 6Grade, Francezu se alătură altor artişti români care susţin cauza Ioanei Maria Mihai, o fetiţă care s-a născut fără mâna dreaptă, din cauza unei erori medicale. Un concert umanitar va fi susţinut în această seară la Ploieşti.

"Povestea unei mânuţe pierdute", aşa cum este cunoscut cazul Ioanei s-a bucurat deja de sprijinul susţinut al lui Leonard Doroftei, Mihai Mărgineanu, Florin Chilian, Mandinga, Dan Teodorescu de la trupa Taxi şi mulţi, mulţi alţi artişti şi oameni de valoare din România. În această seară, este rândul ploieştenilor să o ajute pe Ioana să aplaude, iar pentru aceasta trebuie să vină, de la ora 20.00, la Bavaria Pub, la concertul susţinut de Sişu, Cabron, Honey, 6Grade, Francezu. Banii de intrare, 20 de lei, vor fi donaţi Ioanei, acum în vârstă de 1 an şi 9 luni, care are nevoie de o proteză bionică şi de banii pentru trei ani de tratament. După calculele medicilor din Australia, Ioana are nevoie de 185.000 de euro. 

Donează un bilet!

"Ioana Maria s-a născut pe 15 iulie 2008. Bucuria cu care aşteptam primul nostru copil s-a transformat în uluire. Ne-am dorit foarte mult un copil. Fetiţa noastră s-a născut fără jumătate din antebraţul drept şi fără mâna dreaptă. Sigur că există cazuri infinit mai grele din punct de vedere medical. Nu vrem să ne măsuram suferinţa cu nimeni. Nu dorim nici măcar să ne spunem povestea. Ce ne obliga însă să facem acest lucru, este dorinţa noastră sinceră ca măcar un copil să fie salvat de acum încolo", spune Iulian Mihai, tatăl Ioanei.

Mai multe informaţii despre donaţii şi cazul Ioanei sunt şi pe site-ul http://www.helpioana.com, dar şi simpla prezenţa a ploieştenilor la concertul din această seară va fi de mare ajutor.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite