Ploieşti: Anii tranziţiei, în imagini inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „Flashback - Clişee voalate din Epoca de Aur şi anii tranziţiei" este o expoziţie de fotografie semnată de artistul Florin Andreescu.

Lucrările de fotografie fac parte dintr-o expoziţie care va fi vernisată diseară, de la ora 18.00, la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

Fotografiile prezentate în cadrul acestui eveniment au fost realizate în România, între anii 1975 şi 1995, şi înfăţişează diverse momente şi aspecte ale vremurilor trecute sau prezente.

Publicul tânăr va avea posibilitatea să descopere, în clişeele voalate, adolescenţa părinţilor sau chiar anii maturităţii lor, în imagini despre care doar au auzit vorbindu-se sau le-au fost prezentate în manualele de istorie. „Dincolo de ororile vremurilor, atunci au fost copilăria, adolescenţa şi tinereţea mea. Uitându-mă peste aceste fotografii, încerc să regăsesc părţile bune şi părţile rele", spune autorul expoziţiei.

Florin Andreescu este un artist născut la Ploieşti, pe 20 octombrie 1962, de-a lungul carierei sale fiind prezent în expediţii în întreaga lume pentru documentarea în scop fotografic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite