Ploieşti: Alternative mai ieftine de distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De aceste minivacanţe pot beneficia toţi ploieştenii care au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, indiferent de statul lor social.

Direcţia Judeţeană de Tineret Prahova a lansat oferta de excursii destinate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, indiferent de statul lor social. DJT Prahova dispune de trei vile, una situată la Sinaia şi două la Buşteni.

Condiţiile acestor vile sunt de 2 şi 3 stele. „Vila elevilor" din Sinaia dispune de 25 de locuri pe serie, în timp ce vilele „Şoimul" şi „Crişul" din Buşteni pot primi până la 100 de persoane.

Vilele sunt dotate cu camere de 2,3 sau mai multe paturi, unele chiar şi cu baie proprie, au un restaurant special amenajat pentru turiştii cazaţi şi alte facilităţi. Preţul pentru o noapte la una din vilele DJT Prahova costă numai 38 de lei de persoană.

„Cei care doresc să beneficieze de aceste oferte trebuie să aibă un grup organizat de minimum 10 persoane, la care primesc un loc, pentru însoţitor, gratis", explică Sabastian Petrescu, instructor turism în cadrul Direcţiei.

În aceste vile pot fi organizate o serie variată de evenimente, de la simpozioane, cercuri didactice şi până la banchete.

 

Mai ieftin ca la agenţii

Preţurile practicate de Direcţia Judeţeană de Turism Prahova sunt mult mai mici decât cele ale agenţiilor de turism.

De exemplu, la Agenţia Europa Travel o noapte la Sinaia, într-o pensiune de trei stele poate costa minimum 71 de lei de persoană şi cel mult 280 de lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus în preţ.

Nici dacă veţi alege ofertele pensiunilor direct în staţiuni nu veţi avea parte de reduceri semnificative de preţ.

La Buşteni, o cameră dublă la o unitate de trei stele costă în jur de 50 de lei de persoană pe noapte.

În Sinaia, la o pensiune de trei stele aţi putea plăti chiar şi 100 de lei pe noapte pentru o singură persoană, în funcţie de locaţia vilei şi facilităţile de care aceasta dispune în camere.

Excursii cu microbuzul

DJT Prahova a lansat şi o ofertă pentru cei care doresc să facă itinerarii cu micorbuzele din dotarea Direcţiei.

Astfel, ploieştenii pot alege excursii de o zi sau două, cu plecare din Ploieşti spre Braşov, Tuşand sau Sfântu Gheorghe. Cel mai scurt traseu este până la Slănic şi costă 180 de lei de persoană.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite