Ploieşti: Aflaţi unde puteţi pleca cel mai ieftin în luna de miere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelurile au pachete individualizate pentru tinerii îndrăgostiţi cu mic dejun la pat şi cină romantică pe malul mării.

În această perioadă, agenţiile de turism au oferte speciale pentru tinerii proaspăt căsătoriţi care vor să plece în luna de miere. Mulţi tineri aleg această perioadă pentru a-şi petrece luna de miere deoarece preţurile la sejururi în ţară şi în străinătate scad considerabil. În luna septembrie, şapte zile pe Coasta de Azur la un hotel de trei stele costă 594 de euro de persoană.

Pentru turiştii care merg în luna de miere, agenţia Paralela 45  oferă gratuit o cină romantică cu băuturi incluse la un restaurant pe malul marii. O săptămână la un hotel de patru stele în Mallorca costă 720 de euro de persoană cu demipensiune. Îndrăgostiţii vor avea parte de o sticlă de vin şi un coş de fructe în cameră şi un cadou surpriză.

"Cele mai căutate destinaţii de către tinerii cu bugete medii sunt Insula Santorini din Grecia denumită şi Insula Îndrăgostiţilor, Sardinia din Italia. Cei care dispun de  bugete mai mari preferă destinaţiile exotice precum Insulele Maldive sau  Mauritius", ne-a declarat Monica Ardelean, director agenţie Perfect Tour Ploieşti. O săptămână în Insulele Maldive la un hotel de patru stele cu demipensiune inclusă costă de la 72 de personă pe noapte.

Se caută croazierele

Din ce în ce mai mulţi ploieşteni au început să fie interesaţi şi de croaziere, ţinând cont că tarifele acestora au scăzut foarte mult în acest an. "Deşi sunt mai reticenţi la început, clienţii au început să se orienteze către croaziere, mai ales că preţul unei croaziere pe Marea Mediterană ajunge la preţul unui sejur all inclusive în Turcia, adică în jur de 6-700 de euro de persoană", a mai precizat Monica Ardelean.

Chiar dacă mai puţini, au fost tineri care au preferat să petreacă luna de miere şi pe Valea Prahovei. Hotelurile din zonă au oferte individualizate: camere speciale cu jacuzzi, cină la lumina lumânărilor şi mic dejun la pat pentru îndrăgostiţi. La un hotel de patru stele din Azuga tariful este de 155 euro de persoană. Sunt incluse cinci nopţi de cazare, o cină romantică, decor special în cameră din partea casei, două şedinţe de masaj şi acces gratuit la Centrul SPA care dispune de piscină, saună şi jacuzzi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite