Ploieşti: Aflaţi prognoza meteo pentru primele trei zile ale acestei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna a început cu vreme frumoasă în toată ţara. Norii nu lipsesc, însă vor fi puţini şi apar mai ales în a doua parte a zilei. Până la amiază temperatura aerului ajunge la valori generoase în aproape toată ţara, de la 14 grade pe litoral până la 22 de grade în vest, informează realitatea.net.

Astazi, soarele este generos şi vântul nu va trece de moderat.

Mâine însă, norii strâng rândurile şi acoperă temporar cerul în regiunile sudice şi la munte. Ploile îşi fac şi ele apariţia mai ales pe la munte. Potrivit realitatea.net, vântul va sufla slab şi moderat, dar bate mai tare în Banat, în Oltenia, în Transilvania şi local în Muntenia şi la munte.

Temperatura aerului la amiază va fi cuprinsă între 19 şi 24 de grade în cea mai mare parte a ţării. În Capitală vor fi 21 de grade la amiază, soare, dar şi câţiva nori pe cer. Vântul nu se anunţă prea liniştit, dar nu trece de moderat.

Miercuri norii se înmulţesc. Ploile însă vin pe arii restrânse, cel mai probabil în sud-vestul ţării şi la munte. Vorbim de ploi slabe, dar tot vântul va fi supărător, pentru că prinde putere temporar. Vântul va fi în general moderat, iar maxima în jur de 19 grade.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite