Ploieşti: Aflaţi AICI ce vă rezervă astrele în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit  zodii.ro, nativii din zodia Berbec vor avea probleme în dragoste, iar cei din Taur vor trebui să muncească mult la serviciu. Şansa este de partea nativilor din Gemeni, în 2011, Racii vor avea o relaţie destul de dificilă cu familia, iar cei născuţi în zodia Leului vor înregistra rezultate deosebite în activităţi intelectuale.

BERBEC

În anul 2011, nativii din zodia Berbec se vor confrunta cu diverse probleme, unele din ele fiind o continuare a celor din anul precedent. Cei născuţi în Berbec vor avea parte de un an cu probleme în ceea ce priveste relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi în colaborări. Chiar dacă totul le va ieşi mai greu şi vor trebui să munceasca mult pentru orice nimic, nativii vor avea parte cu siguranţă de o realizare.

TAUR

Cei din zodia Taur vor trebui să muncească mult la serviciu, iar realizarile vor întârzia să apară. Relaţia cu colegii va fi dificilă, şi, de cele mai multe ori, nativii din zodia Taur vor trebui sa se descurce singuri. Ceva mai multă atenţie vor trebui să acorde şi sănătăţii, care le-ar putea crea neplăceri serioase. Ceva mai bine le va fi în a doua jumătate a anului 2011, cand Jupiter se va afla în Taur.

GEMENI

Se poate spune că şansa va fi de partea celor din zodia Gemeni în anul 2011, mai ales în prima lui jumătate. O bună parte din problemele cu care cei născuţi în zodia Gemeni s-au confruntat până acum îşi vor găsi rezolvarea, iar activităţile noi în care se vor implica vor evolua cum nu se poate mai bine. Un domeniu în care şansa nu le va surade într-o prea mare măsura celor din zodia Gemeni este cel sentimental.

RAC

Zodia Rac are în faţă un an în care nu va fi copleşită de greutăţi, dar nici de reuşite. Relatia cu familia va fi destul de dificilă şi vor trăi adesea un sentiment de nerealizare, de frustrare, de insingurare. În a doua jumătate a anului 2011 nativii din Rac ar putea finaliza activităţi începute de mai mult timp sau ar putea demara proiecte pe termen lung.

LEU

Pentru zodia Leu se anunta o perioada în care nu va avea realizări deosebite. Practic, în anul 2011 ar fi de preferat ca nativii din zodia Leu să se implice cu precădere în finalizarea unor activităţi începute de mai mult timp. Şansa îi va favoriza pe cei născuţi în zodia Leu, mai ales în prima jumătate a anului 2011, când ar putea avea rezultate deosebite în activităţile intelectuale în care vor fi implicaţi.

FECIOARĂ

Situaţia materială va fi prioritară pentru zodia Fecioară în anul 2011, dar rezolvarile nu vor fi la nivelul aşteptărilor. De fapt, nativii nu vor duce lipsă de câştiguri, dar şi cheltuielile vor tinde să crească. În a doua jumatate a anului vor fi mai optimişti, iar proiectele lor vor avea mai multe şanse de a fi puse în practică. În plan afectiv se poate spune ca sentimentele celor din zodia Fecioara sunt mai profunde.

BALANŢĂ

Problemele cu care s-au luptat până acum cei născuţi în zodia Balanţă vor continua să îi ţină sub tensiune cea mai mare parte a anului, aşa ca vor trebui să se înarmeze cu răbdare. Cei născuţi în Balanţă se vor confrunta cu situaţii de tot felul şi, uneori, li se va părea că nu reuşesc să se mai descurce. Relatia cu partenerul de viaţă va fi mai bună în prima jumătate a anului 2011.

SCORPION

Dacă au o suferinţă cronică, este foarte posibil ca aceasta să se acutizeze. N-ar fi exclus sa fie nevoie ca cei din zodia Scorpion să se interneze sau să facă ceva mai multe cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii. La serviciu, nativii din zodia Scorpion vor avea o perioadă deosebit de agitată, vor dori să îşi schimbe locul de muncă, dar nu este cazul să ia o decizie fără o matură chibzuinţă. În schimb, anul 2011 va fi unul excelent pentru relaţia cu partenerul de suflet.

SĂGETĂTOR

Anul 2011 va aduce mai multe bucurii decât nemulţumiri pentru nativii din zodia Săgetător. În intervalul ianuarie-iunie 2011 popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor şi se vor bucura de aprecierea acestora. Totuşi, ar fi de preferat ca cei din zodia Săgetător să nu se implice într-o relaţie nouă, ci să se dedice consolidării relaţiei existente. Săgetătorii trebuie să ţină cont că greşelile pe care le vor face în această perioada i-ar putea costa mult în viitorul apropiat.

CAPRICORN

În prima jumătate a anului 2011, cei născuţi în Capricorn ar putea avea o rezolvare în ceea ce priveşte relaţia lor cu părinţii sau cu alte rude apropiate. În schimb, situatia profesională a nativilor va fi tensionată, iar relaţia cu superiorii ierarhici extrem de nemulţumitoare. Dupa luna iulie 2011, şansa îi va însoţi pe cei din zodia Capricorn într-o mai mare masură decât până acum.

VĂRSĂTOR

Atenţie, cei din zodia Vărsător ar putea face gafe care riscă să agite în unele momente relaţia cu cei din jur. Calitatile intelectuale vor ieşi în evidenţă în intervalul ianuarie-iunie 2011. În schimb, a doua jumătate a anului va fi deosebit de favorabilă pentru cei din zodia Vărsator, în cazul iî care aceştia doresc să îmbunătăţească câte ceva în casa sau în familie.

PEŞTI

Cele mai mari neplăceri pentru cei născuţi în zodia Peşti vor apărea în plan financiar şi le va fi foarte greu să se descurce. În lunile ianuarie-iunie 2011, nativii din zodia Peşti vor reuşi să obţină unele câştiguri, dar echilibrul financiar va fi de scurtă durată. Din păcate, situaţia financiară a celor născuţi în zodia Peşti se va deteriora în intervalul iulie-octombrie 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite