Ploieşti: Află care sunt terasele preferate de ploieşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ora 21.00, majoritatea grădinilor de vară din cartierul Albert sunt pline de clienţi, iar găsirea unui loc devine o adevărată aventură.

Timpul frumos din ultimele zile i-a scos pe ploieşteni din case. Principala distracţie a acestora în cursul săptămânii este ieşitul la terasă cu prietenii. Fie pentru a bea o bere sau doar un suc, tinerii şi nu numai au luat cu asalt terasele din toate zonele oraşului.

La KS Pub, situat lângă fosta Casă a Căsătoriilor, clienţii beneficiază de acces internet wireless şi pot comanda gratuit un taxi. La o bere servită, se oferă covrigei gratis din partea casei. Între orele 12.00 şi 17.00, clienţii au 20% discount la produsele comandate. Barul Bravo, aflat în spatele Casei Armatei, oferă o locaţie intimă pentru a petrece timpul împreună cu prietenii. Terasa este deschisă între orele 10.00 şi 23.00.

Star Room”s  Pub situat pe Bulevardul Independenţei le oferă ploieştenilor o ambianţă selectă pentru a servi o
gamă diversă de preparate culinare rafinate. “În general, atunci când este cald afară cel mai mult merg berea, răcoritoarele şi îngheţata. Sunt persoane care comandă şi o salată de crudităţi sau o pizza”, ne-a spus unul dintre ospătari.

Reţete italieneşti la Trattoria Toscana

Unele dintre cele mai bune salate, pregătite după o reţetă specială, se găsesc la restaurantul Trattoria Toscana situat pe strada Cameliei. “Salata bulgărească preparată aici nu se compară cu cea pe care o găseşti în alte localuri. Este foarte gustoasă. Şi pastele sunt speciale, pregătite după reţete italieneşti”, este de părere Dana, o clientă fidelă a restaurantului cu specific italienesc.

Şi terasele aflate în cartierul Albert sunt pline în fiecare seară, iar dacă ajungi după ora 21.00, rişti să nu mai găseşti loc la mese. Printre cele mai căutate se află Da Vinci, Angelo, dar şi restaurantele Best şi Primavera. Pizzeria Angelo oferă 25 de feluri de pizza plus pizza cu topingul comandat de client. Preţurile sunt între 12 şi 21 de lei, iar la spaghete, acestea se situează între 14 şi 21 de lei. Localul oferă şi promoţii pentru cei care îi calcă pragul. La o pizza mare li se oferă clienţilor o bere la draft gratis, iar la trei pizza mari comandate, o pizza mică gratis.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite