Ploieşti: A vrut să seducă două minore, dar acestea l-au jefuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bijuteriile au fost recuperate - foto arhivă
Bijuteriile au fost recuperate - foto arhivă

Un tânăr din Dej, venit cu un parc de distracţii în vestul Ploieştiului şi-a încercat talentele de seducător cu două ploieştence minore. Fetele l-au lăsat cu buza umflată şi cu patru inele de 1.500 de lei mai puţin.

Iată care au fost evenimentele. Ieri dimineaţă, la sediul Secţiei 5 Poliţie Ploieşti s-a prezentat M. Ioan, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Dej, care a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au sustras patru inele din aur în valoare de 1.500 lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat faptul că în seara precedentă, partea vătămată a invitat două tinere în rulota pe care o deţine şi care este amplasată în incinta parcului de distracţii situat în zona de vest a Ploieştiului, pentru a bea o cafea.

În timpul vizitei, profitând de neatenţia gazdei, cele două i-au sustras acesteia bijuteriile aflate pe un dulap, după care au plecat.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea celor două, reuşind ca în doar câteva ore de la sesizare să le depisteze şi să recupereze bunurile sustrase.

Tinerele, cu vârste de 15, respectiv 16 ani sunt cercetate penal, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite